top of page

Återbetalnings- och returpolicy

Vi på UpWeb Sverige strävar alltid efter att erbjuda en enastående kundupplevelse och service. Vi förstår dock att det kan finnas situationer där du som kund behöver göra en retur eller begära en återbetalning för våra tjänster. Nedan följer vår detaljerade återbetalnings- och returpolicy:
 

 1. Återbetalningar

  • Vi erbjuder inte återbetalningar för våra tjänster då de är personliga och skräddarsydda för varje kund. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra tjänster uppfyller dina förväntningar och behov.

  • Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom vår information och har en tydlig dialog med oss ​​innan du köper våra tjänster för att säkerställa att de uppfyller dina krav och förväntningar.
    

 2. Returer

  • Vi accepterar inte returer för våra tjänster eftersom de är personliga och skräddarsydda för varje kund. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra tjänster uppfyller dina förväntningar och behov.

  • Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom vår information och har en tydlig dialog med oss ​​innan du köper våra tjänster för att säkerställa att de uppfyller dina krav och förväntningar.

 3. Kundsupport

  • Om du har några frågor eller funderingar angående våra tjänster eller behöver hjälp med något, är du välkommen att kontakta vår kundsupport. Du kan nå oss via e-post på info@upweb.se. Vårt supportteam finns tillgängligt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du kan ha.
    

Vi strävar alltid efter att erbjuda en rättvis och transparent köpupplevelse för våra kunder. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information angående vår återbetalnings- och returpolicy är du välkommen att kontakta oss på info@upweb.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig.
 

Vänligen notera att vår återbetalnings- och returpolicy kan komma att uppdateras. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker vår webbplats eller kontrollerar med oss ​​för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.
 

Tack för att du väljer UpWeb Sverige för dina webbtjänster. Vi värdesätter ditt förtroende och kommer att fortsätta arbeta för att leverera högkvalitativa lösningar för ditt företag.
 

Uppdaterad: 2023.07.03

bottom of page