top of page

Avbokning och återbetalningsvillkor

Vi på UpWeb Sverige strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en enastående upplevelse och kundservice. Vi förstår dock att det kan finnas situationer där du behöver avboka din beställning eller begära en återbetalning. Nedan följer våra villkor för avbokning och återbetalning:

 1. Avbokning av beställning

  • Om du önskar avboka din beställning ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt på info@upweb.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att hantera din avbokning på ett snabbt och smidigt sätt.

  • Observera att avbokningar kan vara föremål för vissa villkor och avgifter beroende på statusen för din beställning och arbetsprocessen.

  • Vi rekommenderar att du avbokar din beställning i god tid för att undvika eventuella kostnader eller komplikationer.
    

 2. Återbetalning

  • Återbetalningar kan övervägas beroende på olika faktorer, inklusive statusen för din beställning och arbetsprocessen.

  • Om du önskar begära en återbetalning ber vi dig kontakta oss på info@upweb.se för att diskutera din situation. Vi kommer att granska din begäran och återkomma med beslutet.

  • Observera att vissa återbetalningar kan vara föremål för vissa villkor och avgifter beroende på statusen för din beställning och arbetsprocessen.

  • Vi strävar efter att behandla återbetalningar inom skälig tid, men det kan ta upp till 14 arbetsdagar för återbetalningen att bearbetas och visas på ditt konto.
    

 3. Ändringar av beställning

  • Om du behöver göra ändringar i din beställning, till exempel ändra design eller funktionalitet, ber vi dig kontakta oss på info@upweb.se. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig med ändringarna.

  • Observera att vissa ändringar kan påverka kostnaden och tidslinjen för din beställning. Vi kommer att informera dig om eventuella konsekvenser och ge dig en uppdaterad offert.
    

Vänligen notera att våra avboknings- och återbetalningsvillkor kan vara föremål för ändringar. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker vår webbplats eller kontrollerar med oss ​​för att hålla dig informerad om eventuella uppdateringar.
 

Tack för att du väljer UpWeb Sverige för dina webbplatsbehov. Vi strävar alltid efter att erbjuda en transparent och pålitlig tjänst. Om du har några frågor eller funderingar angående våra avboknings- och återbetalningsvillkor är du välkommen att kontakta oss på info@upweb.se.
 

Uppdaterad: 2023.07.03

bottom of page